Sluiten

Pasta met palmkool, champignons en linzen

Deze najaarspasta zit bomvol gezonde poweringrediënten en staat lekker snel op tafel. Koken met seizoensproducten, duurzaam en smaakvol!

  1. Pasta met palmkool, champignons en linzen

Ingrediënten

  • 3 teentjes knoflook
  • 250 g kastanjechampignons
  • 200 g palmkool
  • 200 g gekookte linzen
  • 1 à 2 el roomkaas
  • 400 g fusilli

Bereiding

  1. Snijd de knoflook in plakjes en fruit in een pan tot het geurig en licht gekleurd is.
  2. Hak ondertussen de palmkool in dunne reepjes en bak mee tot de palmkool zacht begint te worden. Voeg eventueel wat water toe en dek de pan af met een deksel zodat de palmkool gaar kan stomen.
  3. Snijd de champignons in plakjes en bak samen met de linzen mee.
  4. Kook ondertussen de pasta volgens de verpakking gaar.
  5. Doe alle groenten bij de gare pasta in de pan en roer er de roomkaas doorheen. Hoe meer roomkaas, hoe romiger de pasta wordt. Maak af met zout en peper naar smaak.

Porties

4 porties

Bereidingstijd

30 minuten

Voorbereidingstijd

5 minuten

Totale tijd

35 minuten

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen