Sluiten

Pasta met boerenkool en vis

Verras je gasten (of gewoon jezelf) met een heerlijke pasta met boerenkool, garnalen en koolvis. Eet smakelijk!

  1. Pasta met boerenkool en vis

Ingrediënten

  • 160-200 g pasta 
  • 1 zakje boerenkool
  • 50 g garnalen
  • 150 g koolvis (diepvries)
  • 2 teentjes knoflook
  • 6 olijven
  • 1 à 2 dl tomatensaus
  • olijfolie


Benodigdheden

  • eventueel een knoflookpers

Bereiding

  1. Pasta koken zoals op de verpakking beschreven staat.
  2.  Knoflook fijn hakken (of persen in een knoflookpers) en fruiten in olie op een laag vuur.
  3.  Boerenkool met een klein scheutje water toevoegen en in ongeveer 10 min gaar stoven.
  4.  Koolvis in kleine stukjes uit elkaar trekken.
  5.  Koolvis en garnalen de laatste paar minuten met de boerenkool meestoven. 
  6. Olijven in ringetjes snijden. 
  7. Tomatensaus naar smaak en olijven toevoegen en warm laten worden.
  8. Voeg daarna de ingrediënten samen op een diep bord.

Porties

2 porties

Bereidingstijd

30 minuten

Voorbereidingstijd

15 muniten

Totale tijd

45 minuten

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen