Sluiten

Boerenkool met knoflook en karwijzaad

Een heerlijk winters recept dat ook nog eens zo op tafel staat: gestoofde boerenkool met knoflook en karwijzaad. Eet smakelijk!

  1. Boerenkool met knoflook en karwijzaad

Ingrediënten

  • 800 g boerenkool
  • 2 tenen knoflook
  • 2 tl karwijzaad of kummel
  • 2 tl honing
  • zeezout
  • olijfolie

Benodigdheden

  • koekenpan
  • knoflookpers

Bereiding

  1. Knoflook pellen, fijn hakken en samen met het karwijzaad fruiten in olie op een laag vuur
  2. Boerenkool toevoegen met een klein scheutje water en in ongeveer 10 min gaar stoven
  3. Op smaak brengen met zout en honing

TIP: Lekker met aardappelpuree of winterrisotto en gebakken tempeh of kipfilet.

Porties

4 porties

Bereidingstijd

15 minuten

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

15 minuten

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen