Sluiten

Mueslireepjes met dadel en pindakaas

  1. Mueslireepjes met dadel en pindakaas

75 g dadels, Medjoul of Deglet Nour, ontpit en in stukjes

75 g havervlokken

75 g bruine amandelen

3 el pindakaas

3 el rijststroop

snufje zout

Rooster de vlokken en amandelen naar wens in een droge koekenpan. Verwarm de rijststroop met pindakaas al roerende in een pannetje op laag vuur en meng goed. Gooi de rest van de ingrediënten erdoor en roer totdat alles vermengd is en je van een plukje een balletje zou kunnen maken. Het moet goed plakken. Bekleed een rechthoekige of vierkante bakvorm met bakpapier en schep het mengsel erin. Druk goed aan! Dek het eventueel af met nog een velletje bakpapier en druk het daarmee aan. Zet een halfuurtje in de koelkast en snijd er dan repen van.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen