Sluiten

Cheesecake proteïne bars

Ideaal om mee te nemen tijdens een dagje weg, een fietstochtje of andere sportieve activiteit. Het proteïnepoeder dat verwerkt zit in de bars is zeer geschikt na een dag met fysieke inspanning omdat het een hoog eiwitgehalte bevat. Maak de bars een dag ervoor zodat je ze op de dag zelf alleen nog maar in repen hoeft te snijden en in hoeft te pakken. Let’s go!

  1. Cheesecake proteïne bars

Ingrediënten voor de vulling

  • 450 g California kaasspread
  • 4 el kokoscrème (blikje kokosmelk daarvan het vaste bestanddeel gebruiken, niet de melk)
  • 4 tl maïszetmeel
  • 200 g bramen en frambozen

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 175 °C.
  2. Prak voor de bodem de dadels fijn en voeg daarna de havermout, de walnoten, het proteïnepoeder en de dadelstroop toe. Meng alles goed door elkaar.
  3. Bekleed een ovenschaaltje met bakpapier en verdeel vervolgens het dadelmengsel over de bodem. Druk het goed aan zodat er een stevige bodem ontstaat.
  4. Meng vervolgens met een mixer de kaasspread, de kokoscrème en het maïszetmeel door elkaar. Klop een paar minuten. Schep daarna de bramen en frambozen door het mengsel. Druk wat bramen fijn zodat het mengsel een mooie kleur krijgt.
  5. Schep het cheesecakemengsel vervolgens over de bodem en strijk glad.
  6. Zet de ovenschaal voor 40 minuten in de oven en laat deze daarna afkoelen.

Tip: na een nachtje in de koelkast is de cheesecake op zijn best en kun je deze makkelijk in repen snijden.

Porties

8 porties

Bereidingstijd

1 uur

Voorbereidingstijd

5 minuten

Totale tijd

1 uur en 5 minuten

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen