Sluiten

Kimchi-tosti

Breid jouw tosti-assortiment (én tosti liefde) uit met deze kimchi-tosti. Super crunchy zuurdesemboterhammen, gebakken in knoflookboter en met een verslavende kick van de kimchi, die goed combineert met de zachte geitenkaas van Bastiaansen. Maar je kunt natuurlijk ook jouw favoriete tosti-kaas gebruiken.

  1. Kimchi-tosti

Ingrediënten

  • 4 dikke snedes zuurdesembrood
  • 2 el gezouten boter
  • 1/2 teentje knoflook, geraspt
  • 150 g kimchi
  • 4 plakjes jonge geitenkaas of jouw favo tosti-kaas
  • 50 g verse fijne spinazie

Bereiding

  1. Mix de boter en de knoflook in een kleine mengkom.
  2. Smeer dit mengsel op één kant van elke snede brood. Beleg het brood met kaas, kimchi en spinazie.
  3. Bak de kimchi-tosti’s in een laagje boter, op laag vuur in de koekenpan, tot ze mooi goudbruin zijn.

Tip: wil je ‘m extra spicy? Dip je tosti dan in sriracha.

Porties

2 porties

Bereidingstijd

5 minuten

Voorbereidingstijd

5 minuten

Totale tijd

10 minuten

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen