Meest gezochte producten
Weleda
Brood
Yoghurt
Kaas
Melk
tomaten
olijfolie
Rijst
kefir
thee
Sluiten

Tosti met tonijn en graskaas

Deze tosti noemen ze ook wel een Tuna Melt en is niet voor niets erg populair als lunchgerecht. Makkelijk met kant-en-klare tonijnsalade. Lekker met tafelzuur.

  1. Tosti met tonijn en graskaas

Ingrediënten

  • 8 sneden desembrood
  • 250 g graskaas in plakjes
  • 1 bakje tonijnsalade
  • boter om de buitenkant van het brood mee in te smeren
  • augurken en zilveruitjes voor erbij

Porties

4

Bereidingstijd

8 minuten

Voorbereidingstijd

7 minuten

Totale tijd

15 minuten

Bereiding

Besmeer 4 boterhammen met tonijnsalade, leg er plakken graskaas op, bedek met de andere plakken brood. Besmeer beide kanten van de tosti met roomboter.
Bak ze in een koekenpan of in een tosti/grill/panini-apparaat totdat de kaas smelt en het brood goudbruin is.
Serveer met augurkjes en zilveruitjes.

Porties

4

Bereidingstijd

8 minuten

Voorbereidingstijd

7 minuten

Totale tijd

15 minuten

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen