Sluiten

Winterthee cocktail

Feestelijke theecocktail tijdens de koudere dagen van het jaar. Lekker met appel en de steranijs geeft een verrassende twist aan deze anders dan anders cocktail. 

  1. Winterthee cocktail

Ingrediënten

  • 4 zakjes SEKEM kaneel gember thee
  • 100 g oersuiker Rapadura
  • 150 ml water
  • 200 ml appelcider
  • 100 ml bruine rum
  • steranijs
  • kaneelstokjes
  • appelschijfjes
  • sinaasappel- of clementineschijfjes
  • ijsblokjes

Benodigdheden

  • ijsblokjesvorm

Bereiding

  1. Zet thee van de 4 zakjes en 1 l gekookt water. 
  2. Laat helemaal afkoelen en zet in de koelkast tot gebruik.
  3. Kook de oersuiker in het water tot een ingedikte siroop.
  4. Meng alle vloeistof met het de suikerstroop. 
  5. Schenk in glazen en doe in elk glas wat sterren, stokjes en schijfjes.
  6. Maak af met ijsblokjes en geniet.

Porties

6 porties

Bereidingstijd

15 minuten

Voorbereidingstijd

10 minuten

Totale tijd

25 minuten

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen