Feestelijke theecocktail tijdens de koudere dagen van het jaar. Lekker met appel en de steranijs geeft een verrassende twist aan deze anders dan anders cocktail.
Ingrediënten
4 zakjes SEKEM kaneel gember thee
100 g oersuiker Rapadura
150 ml water
200 ml appelcider
100 ml bruine rum
steranijs
kaneelstokjes
appelschijfjes
sinaasappel- of clementineschijfjes
ijsblokjes
Benodigdheden
ijsblokjesvorm
Porties
6 porties
Bereidingstijd
15 minuten
Voorbereidingstijd
10 minuten
Totale tijd
25 minuten
Bereiding
Zet thee van de 4 zakjes en 1 l gekookt water.
Laat helemaal afkoelen en zet in de koelkast tot gebruik.
Kook de oersuiker in het water tot een ingedikte siroop.
Meng alle vloeistof met het de suikerstroop.
Schenk in glazen en doe in elk glas wat sterren, stokjes en schijfjes.
Je gebruikt de verouderde browserversie Internet Explorer, deze applicatie ondersteunt deze browserversie niet. Gebruik a.u.b. een recente versie van Edge, Chrome of Firefox.