Sluiten

Frosé met zomerfruit

Superleuk biologisch ijskoud cocktailtje met rosé en fruit. Slurp het lekker door een rietje, het liefst in een hangmat. 

  1. Frosé met zomerfruit

Ingrediënten

  • 750 ml rosé
  • 250 g frambozen
  • 250 g watermeloen
  • 100 ml vlierbloesem-(of citroen-)frisdrank
  • 1 limoen, het sap van een halve en de andere helft voor garnering
  • een paar takjes munt om te garneren

Bereiding

  1. Snij de watermeloen in blokjes.
  2. Leg de frambozen en de watermeloenblokjes een nacht in de vriezer. Houd een paar frambozen achter om te garneren. 
  3. Giet de vlierbloesemdrank in een ijsblokjesvorm en vries dat ook in.
  4. Vlak voor het serveren pureer je het bevroren fruit, het limoensap en de frisdrank met de rosé tot een slushy substantie.
  5. Garneer met frambozen, wat superdunne schijfjes citroen en een takkie munt. 

Porties

10 porties

Bereidingstijd

vriezen 2 uur

Voorbereidingstijd

10 minuten

Totale tijd

2 uur en 10 minuten

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen