Sluiten

Veldsla met rode biet, feta en grapefruit

  1. Veldsla met rode biet, feta en grapefruit

1/2 zakje veldsla

2 rode bieten

1 grapefruit

150 g. feta

3 el. olijfolie

1 el. lijnzaadolie

2 tl. mosterd

2 tl. honing

  1. Bieten gaar koken in 20 à 40 min afhankelijk van de grote. 
  2. Indien nodig veldsla wassen en uit laten lekken. 
  3. Feta in blokjes snijden. 
  4. Grapefruit partjes in kleine stukjes snijden. 
  5. Dressing maken door olie, mosterd en honing te mengen met een vork of kleine garde en daarna te schudden in een potje met deksel. 
  6. Bieten schillen, in kleine stukjes snijden en mengen met sla, feta en grapefruit. Dressing over de salade schenken.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen