Sluiten

Koolrabi met gehakt en dille

  1. Koolrabi met gehakt en dille

2 koolrabi’s

200 g gehakt

20 g zonnebloempitjes

20 g rozijnen

verse dille

zeezout naar smaak

olijfolie


  1. Rozijnen wellen in een klein beetje kokendheet water. 
  2. Zet de rozijnen net onder water.
  3.  Koolrabi schillen en in dunne plakjes snijden en daarna in smalle reepjes. 
  4. Gehakt roerbakken in olie zodat het in kleine stukjes uit elkaar valt. 
  5. Het gerulde gehakt uit de olie scheppen en apart bewaren. 
  6. Zonnebloempitjes, rozijnen met water en koolrabi toevoegen aan de in de pan overgebleven olie en al roerende een paar minuten stoven.
  7.  Dille fijn hakken of knippen. 
  8. Gehakt en dille toevoegen aan de koolrabi en op smaak maken met zout.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen