Meest gezochte producten
Weleda
Brood
Yoghurt
Kaas
Melk
tomaten
olijfolie
Rijst
kefir
thee
Sluiten

Koolrabi met gehakt en dille

Nog een manier om koolrabi te eten. Het is een veelzijdige groente. Je kunt hem rauw, in dunne plakken op brood eten of door een salade gooien. Ook lekker als groentefriet met een lekkere frisse kruidenkwarkdip. 

Je kunt natuurlijk ook vega gehakt nemen of kleine blokjes courgette en paprika.

  1. Koolrabi met gehakt en dille

Ingredienten

  • 2 koolrabi’s
  • 200 g gehakt
  • 20 g zonnebloempitjes
  • 20 g rozijnen
  • verse dille
  • zeezout en peper naar smaak
  • olijfolie


Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Bereiden

  1. Wel de rozijnen in een klein beetje kokendheet water. 
  2. Schil de koolrabi, snij in dunne plakken en daarna in reepjes. 
  3. Roerbak het gehakt in olie zodat het in kleine stukjes uit elkaar valt. 
  4. Het gerulde gehakt uit de olie scheppen en apart bewaren. 
  5. Voeg zonnebloempitjes, rozijnen met water en koolrabi toe aan de in de pan met overgebleven olie en stoof nog, al roerende een paar minuten stoven.
  6. Hak verse dille fijn. 
  7. Voeg het gehakt en de dille toe aan de koolrabi en breng op smaak met wat zout en peper.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen