Sluiten

Raapstelen in béchamelsaus

  1. Raapstelen in béchamelsaus

1 bos raapstelen

3 dl volle melk

20 g bloem

15 g boter

zeezout naar smaak


Worteltjes van de raapstelen snijden. Raapstelen wassen en klein snijden. Boter smelten in een klein pannetje met dikke bodem. Bloem toevoegen en al roerende 2 min laten garen op een zacht vuur. Laten afkoelen. Melk verwarmen; niet laten koken. Melk naast het vuur toevoegen aan het meelbotermengsel en roeren totdat de saus glad is. Raapstelen toevoegen en al roerende op het vuur verwarmen. Als de saus te dik wordt nog wat melk toevoegen. Op smaak brengen met zout. Lekker over pasta, rijst of in schil gekookte aardappelen en een wortelsalade.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen