Sluiten

Zuurkoolstamppot met ui en appel

lekker zoet met appel

  1. Zuurkoolstamppot met ui en appel

750 g kruimige aardappelen

250 g zuurkool 

2 grote uien 

100 g spekblokjes of gerookte tofu  

1 appel 

1 tl karwijzaad 

witte peper naar smaak 

100 ml haver of soja cuisine 

 olijfolie


1. Schil en kook de aardappelen gaar.

2. Bak ondertussen de spekblokjes of gerookte tofu in olijfolie.

3. Uien schillen en in blokjes snijden. Uien fruiten.

4. Verwarm op het laatst de zuurkool bij de uien.

5. Appel klein snijden.

6. Aardappelen met de verwarmde cuisine tot puree stampen.

7. Overige ingrediënten door de aardappelen roeren en indien nodig al roerende verwarmen op een laag vuur.


Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen