Meest gezochte producten
Weleda
Brood
Kaas
Melk
Yoghurt
tomaten
olijfolie
Rijst
thee
kefir
Sluiten

Salade met venkel, asperges, avocado en rozijnen

Simpele maar heerlijk smaakvolle salade. Uiteraard aan te vullen met elke soort bladsla of fijngesneden kool.

  1. Salade met venkel, asperges, avocado en rozijnen

Ingrediënten

  • 1 venkel
  • bosje asperges
  • 1 avocado
  • handje rozijnen 
  • 3 el citroensap
  • olijfolie
  • peper & zout

Porties

4 personen

Bereidingstijd

10 minuten

Voorbereidingstijd

5 minuten

Totale tijd

15 minuten

Was de venkel en snijd deze in heel fijne stukjes of reepjes. U kunt de venkel ook raspen op een grove rasp. Snijd de avocado in kleine reepjes en voeg ze bij de venkel.

Week de rozijnen voor 5 minuutjes in warm water en voeg toe.

Ontdoe de asperges van de kontjes en blancheer kort in kokend water. Laat afkoelen en snij eventueel kleiner.


Meng alles met het citroensap, wat peper, zout en olijfolie.

Porties

4 personen

Bereidingstijd

10 minuten

Voorbereidingstijd

5 minuten

Totale tijd

15 minuten

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen