Sluiten

Spitskoolsalade met kokos en fruit

  1. Spitskoolsalade met kokos en fruit

1/2 spitskool 

1 banaan 

1 kleine zachtzure appel 

1 handje gewelde rozijnen 

dressing: 5 el (walnoot)olie 

1-2 el citroensap 

1 tl. honing 

peper en zout naar smaak 

garnering: 

2 el gemalen kokos 

een paar takjes munt 

1 kiwi

Kool halveren, even in koud water spoelen, goed laten uitlekken en in flinterdunne reepjes snijden. Appels in blokjes en banaan in plakjes snijden. Het fruit door de kool scheppen. Dressing kloppen van de ingrediënten en door de salade scheppen. Kokos in een droge koekenpan goudgeel roosteren en over de salade strooien. Garneren met muntblaadjes en schijfjes kiwi. Tip: Dit recept leent zich ook goed voor een salade van Chinese kool

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen