Meest gezochte producten
Weleda
Brood
Kaas
Yoghurt
Melk
tomaten
olijfolie
Rijst
thee
kefir
Sluiten

Hibiscusmocktail

Deze prachtige rode mocktail is lekker fris door de citroen en een tikkeltje zuur door de hibiscus, een heerlijke combinatie.

  1. Hibiscusmocktail

Ingrediënten

  • 1 l water
  • 4 zakjes hibiscusthee
  • 2 el gember, geraspt
  • 2 el citroensap
  • 3 à 4 el limoensiroop
  • ginger beer
  • ijsblokjes
  • 1 citroen of limoen, in plakjes
  • verse munt

Porties

4 porties

Bereidingstijd

5 minuten

Voorbereidingstijd

5 minuten

Totale tijd

10 minuten

Bereiding

  1. Breng het water aan de kook in een steelpan op hoog vuur. Haal van het vuur en voeg de hibiscusthee toe. Laat 5 minuten staan. Verwijder de theezakjes en knijp ze uit.
  2. Roer de gember, citroensap en limoensiroop door de thee en zet het mengsel minimaal 4 uur in de koelkast tot het afgekoeld is.
  3. Schenk het mengsel in 4 met ijsblokjes en citroen gevulde hoge glazen, vul aan met ginger beer en garneer met de verse munt.

Porties

4 porties

Bereidingstijd

5 minuten

Voorbereidingstijd

5 minuten

Totale tijd

10 minuten

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen