Hibiscusmocktail

Deze prachtige rode mocktail is lekker fris door de citroen en een tikkeltje zuur door de hibiscus, een heerlijke combinatie.

  1. Hibiscusmocktail

Ingrediënten

  • 1 l water
  • 4 zakjes hibiscusthee
  • 2 el gember, geraspt
  • 2 el citroensap
  • 3 à 4 el limoensiroop
  • ginger beer
  • ijsblokjes
  • 1 citroen of limoen, in plakjes
  • verse munt

Porties

4 porties

Bereidingstijd

5 minuten

Voorbereidingstijd

5 minuten

Totale tijd

10 minuten

Bereiding

  1. Breng het water aan de kook in een steelpan op hoog vuur. Haal van het vuur en voeg de hibiscusthee toe. Laat 5 minuten staan. Verwijder de theezakjes en knijp ze uit.
  2. Roer de gember, citroensap en limoensiroop door de thee en zet het mengsel minimaal 4 uur in de koelkast tot het afgekoeld is.
  3. Schenk het mengsel in 4 met ijsblokjes en citroen gevulde hoge glazen, vul aan met ginger beer en garneer met de verse munt.

Porties

4 porties

Bereidingstijd

5 minuten

Voorbereidingstijd

5 minuten

Totale tijd

10 minuten

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen