Sluiten

Frambozenmuffins

Geef een smaakvolle twist aan je muffins en voeg wat frambozen toe. Voor een iets gezondere variant kiezen wij voor volkorenmeel. Geniet!

  1. Frambozenmuffins

Dit heb je nodig voor 12 stuks:

150 g bloem

150 g volkoren tarwemeel
2 tl bakpoeder

120 g suiker

2 eieren

250 ml melk

120 ml zonnebloemolie

90 g frambozen

snufje zout

rasp van een citroen

  1. Verwarm de oven voor op 200 ˚C. 
  2. Doe het meel, de bakpoeder, de suiker, het zout en citroenrasp in een kom en roer door elkaar. 
  3. Voeg in een andere kom de eieren, melk en de olie bij elkaar. 
  4. Klop met een mixer goed door elkaar en voeg dit toe aan de mix van meel en suiker. Meng met een houten lepel tot een glad beslag. Spatel voorzichtig de frambozen hier doorheen.
  5.  Verdeel het beslag over de vormpjes. Vul elk vormpje tot maximaal twee derde. Bak de muffins in 25 minuten goudbruin. 

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen