Geef een smaakvolle twist aan je muffins en voeg wat frambozen toe. Voor een iets gezondere variant kiezen wij voor volkorenmeel. Geniet!
Ingredienten
150 g bloem
150 g volkoren tarwemeel 2 tl bakpoeder
120 g suiker
2 eieren
250 ml melk
120 ml zonnebloemolie
90 g frambozen
snufje zout
rasp van een citroen
Porties
12 muffins
Bereidingstijd
-
Voorbereidingstijd
-
Totale tijd
-
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 ˚C.
Doe het meel, de bakpoeder, de suiker, het zout en citroenrasp in een kom en roer door elkaar.
Voeg in een andere kom de eieren, melk en de olie bij elkaar.
Klop met een mixer goed door elkaar en voeg dit toe aan de mix van meel en suiker. Meng met een houten lepel tot een glad beslag. Spatel voorzichtig de frambozen hier doorheen.
Verdeel het beslag over de vormpjes. Vul elk vormpje tot maximaal twee derde. Bak de muffins in 25 minuten goudbruin.
Je gebruikt de verouderde browserversie Internet Explorer, deze applicatie ondersteunt deze browserversie niet. Gebruik a.u.b. een recente versie van Edge, Chrome of Firefox.