Meest gezochte producten
Weleda
Brood
Kaas
Yoghurt
Melk
tomaten
olijfolie
Rijst
thee
kefir
Sluiten

Frambozenmuffins

Geef een smaakvolle twist aan je muffins en voeg wat frambozen toe. Voor een iets gezondere variant kiezen wij voor volkorenmeel. Geniet!

  1. Frambozenmuffins

Ingredienten

  • 150 g bloem
  • 150 g volkoren tarwemeel
    2 tl bakpoeder
  • 120 g suiker
  • 2 eieren
  • 250 ml melk
  • 120 ml zonnebloemolie
  • 90 g frambozen
  • snufje zout
  • rasp van een citroen

Porties

12 muffins

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 ˚C. 
  2. Doe het meel, de bakpoeder, de suiker, het zout en citroenrasp in een kom en roer door elkaar. 
  3. Voeg in een andere kom de eieren, melk en de olie bij elkaar. 
  4. Klop met een mixer goed door elkaar en voeg dit toe aan de mix van meel en suiker. Meng met een houten lepel tot een glad beslag. Spatel voorzichtig de frambozen hier doorheen.
  5.  Verdeel het beslag over de vormpjes. Vul elk vormpje tot maximaal twee derde. Bak de muffins in 25 minuten goudbruin. 

Porties

12 muffins

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen