2 eieren
25 g (diepvries) erwtjes
1/2 el mayonaise/yoghurt
1/4 citroen
1/2 tl paprikapoeder
peper en zout
Breng een pannetje met water aan de kook en kook de eieren zeven tot acht minuten. Laat de erwtjes ontdooien. Giet af en laat de eieren onder koud water schrikken. Snijd het bovenste deel van het ei af
Zodat nog ongeveer 2/3 van het dopje overblijft. Gebruik het 2/3 eierdopje om het te vullen, lepel
Eerst het ei eruit terwijl je nog een dun randje van 1 mm laat zitten voor de stevigheid. De kant die je
eraf hebt gesneden (het kleinste deel van het ei) kan je helemaal uitlepelen. Snij met de rest van het uitgelepelde ei in grove stukjes. Meng dit met de rest van de ingrediënten en doe in iedere eierdop een
tot twee eetlepels van de eiersalade. En doe er tot slot een plukje tuinkers er boven op.
-
-
-
-