Sluiten

Courgette pannenkoekjes met dille

Geniet van een heerlijke groente pannenkoek en mix courgette en rucola door je beslag van biologische boekweitmeel en haverdrank (melk kan natuurlijk ook).

  1. courgette en rucola pannenkoeken

50 g courgette

50 g rucola

1 1/2 ei

125 g (boekweit) meel

250 ml haverdrank

1/2 el olie

5 takjes dille

2 el crème fraîche

1/4 citroen

Doe 75 g rucola met de overige ingrediënten, behalve de crème fraîche en de citroen, in een grote kom en pureer ze met een staafmixer of in een blender. Laat het beslag een half uurtje rusten voordat je begint met bakken. Meng ondertussen alvast het citroensap door de crème fraîche. Breng eventueel op smaak met peper en zout. Verhit olie in een koekenpan en bak de pannenkoeken 1-2 minuten per kant. Totdat ze bruin en makkelijk keren. Serveer de pannenkoeken met een klodder crème fraîche en een beetje rucola.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen