Meest gezochte producten
Weleda
Brood
Yoghurt
Kaas
Melk
tomaten
olijfolie
kefir
Rijst
thee
Sluiten

Courgette pannenkoekjes met dille

Geniet van een heerlijke groentepannenkoek en mix courgette en rucola door je beslag van biologische boekweitmeel en haverdrank (melk kan natuurlijk ook). Lekker lunchgerecht! 

  1. courgette en rucola pannenkoeken

Ingrediënten

  • 100 g courgette
  • 100 g rucola
  • 3 ei
  • 250 g (boekweit) meel
  • 500 ml haverdrank
  • 3 el olie
  • 5 takjes dille
  • 4 el crème fraîche
  • 1/2 citroen

Porties

4 porties

Bereidingstijd

10 minuten

Voorbereidingstijd

5 minuten en 15 minuten wachttijd

Totale tijd

30 minuten

Bereiding

  1. Doe 75 g rucola met de overige ingrediënten, behalve de crème fraîche en de citroen, in een grote kom en pureer ze met een staafmixer of in een blender. 
  2. Laat het beslag een kwartiertje rusten voordat je begint met bakken. 
  3. Meng ondertussen alvast het citroensap door de crème fraîche. 
  4. Breng eventueel op smaak met peper en zout. Verhit olie in een koekenpan en bak de pannenkoeken 1-2 minuten per kant, totdat ze bruin en makkelijk keren. Serveer de pannenkoeken met een klodder crème fraîche en een beetje rucola.

Porties

4 porties

Bereidingstijd

10 minuten

Voorbereidingstijd

5 minuten en 15 minuten wachttijd

Totale tijd

30 minuten

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen