Meest gezochte producten
Weleda
Brood
Yoghurt
Kaas
Melk
tomaten
olijfolie
Rijst
kefir
thee
Sluiten

Stamppot paksoy met gebakken uiringen

Fijne stamppot van knapperige paksoy met hartige uiringen. Voor de frisse touch: lekker met piccalilly 

  1. Stamppot paksoy met gebakken uiringen

Ingredienten

  • 750 g aardappelen 
  • zout en peper 
  • 1 grote ui
  • 1 struik paksoi 
  • 75 g mosterdkaas 
  • 2 el bloem 
  • 10 g boter 
  • 1/2 bekertje zure room 
  • evt 1 el piccalilly of mosterd


Porties

2 porties

Bereidingstijd

20

Voorbereidingstijd

10 minuten

Totale tijd

30 minuten

Bereiding

  1. Kook de aardappelen in water met wat zout gaar. 
  2. Pel de ui en snijd hem in ringen. 
  3. Snij de paksoi in dunne repen en de kaas in blokjes. 
  4. Wentel de uienringen door de bloem en bak ze in de hete olie op hoog vuur bruin. 
  5. Stamp de aardappelen met enkele lepels kookvocht fijn en schep er de paksoi reepjes, de kaas, de zure room, de piccalilly (of mosterd) en wat peper en zout door. 
  6. Warm de stamppot goed door en garneer met de uienringen.

Porties

2 porties

Bereidingstijd

20

Voorbereidingstijd

10 minuten

Totale tijd

30 minuten

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen