Sluiten

Gevulde meloen

  1. Gevulde meloen

1/2 meloen 

1 appel

2 perziken 

1 banaan

rode bessen of rozijnen

1 el honing of vruchtensiroop 

slagroom 

roomijs

Snijd van de meloen van de bovenkant een kapje af. Verwijder de pitten en schep met een lepel het vruchtvlees eruit. Snijd het vruchtvlees in kleine stukken. Was en/of schil de andere vruchten. Snijd de appel, perziken en banaan in kleine stukjes. Meng al het fruit, voeg honing of siroop toe en schep het mengsel in de leeg geschepte meloen. Geef per persoon een schaaltje met een bolletje roomijs. Serveer de meloen met inhoud met een diepe lepel er in zodat het een feestelijk gezicht is. Schep over het ijs een lepel vol vruchten en versier het geheel met een toef slagroom.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen