Sluiten

Koolrabi met haverroom & dille

Super simpel en toch heel smaakvol. Erg lekker met de verse dille en haverroom als fris vegan bijgerecht.

  1. Koolrabi met haverroom & dille

Ingrediënten

  • 2 knoflookteentjes
  • 2 koolrabi's 
  • 1 pakje haver cuisine van Lima
  • 1 bosje verse dille
  • peper & zout naar smaak
  1. Schil de koolrabi en snij fijn in kleine smalle reepjes. 
  2. Hak de verse dille fijn en snij de knoflook in kleine stukjes of pers fijn met een knoflookpers.
  3. Verhit kokosolie in een pan en voeg de fijngesneden knoflook toe.
  4. Als deze 1 minuutjes heeft gebakken kun je de koolrabi toevoegen en meebakken voor 2 minuutjes.
  5. Voeg tot slot de verse dille, wat peper en zout en tot slot de room toe aan het geheel.
  6. Serveer direct warm en geniet!

Porties

2 porties

Bereidingstijd

10 minuutjes

Voorbereidingstijd

5 minuten

Totale tijd

15 minuten

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen