Sluiten

Veggie skewers met verse dille

Left over veggies in de koelkast? Wat dacht je van de classic gegrilde groenten op een satéprikker. Wij kozen voor cherry tomaatjes, radijsjes, paprika, courgette, knoflook en ui maar je kunt natuurlijk varieren zoveel je wilt! Vergeet vooral de verse kruiden niet en een lekker sausje om het af te maken.

  1. Veggie skewers met verse dille

Ingrediënten

  • Handje vol cherry tomaten, radijs, uien, knoflook, courgette en paprika
  • Handje vol verse kruiden, wij gebruikten dille
  • Scheutje olijfolie
  • Peper & zout naar smaak

Bereiding

  1. Snijd je restjes groenten in hapklare stuken en doe ze in een kom.
  2. Kruid de groenten met peper, zout, gemengde kruiden en een beetje olijfolie.
  3. Rijg de groenten afwisselend aan je satéstokje.
  4. Bak de veggie skewers +/- 12 minuten op de barbecue (of in een grillpan). Draai ze regelmatig om aanbranden te voorkomen.
  5. Serveer met verse kruiden en een lekker sausje zoals bijvoorbeeld: verse pesto, tzatziki of kruidige chimichurrisaus.
Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen