Sluiten

Geroosterde groene asperges

Heerlijk rokerige geroosterde groene asperges in de oven. Supermakkelijk te maken en vol van smaak.

  1. Geroosterde groene asperges
  • 2 bossen groene asperges
  • 4 tenen knoflook
  • Olijfolie
  • Zout en peper naar smaak
  • Balsamico azijn
  • Parmezaanse kaas of edelgistvlokken
  1. Verwarm de oven op 220 graden. 
  2. Snijd daarna de houtige uiteinden van de asperges. Verdeel de groene stengels over een bakplaat en besprenkel ze met olijfolie. Masseer de olie goed in en breng het geheel op smaak met zout en peper. 
  3. Sla de knoflookteentjes plat met een mes en voeg deze toe aan de asperges.
  4. Plaats het geheel voor 20 minuten in de oven.
  5. Als de oventijd voorbij is: besprenkel over de hete asperges de balsamico. Dit gaat lekker spectaculair knetteren en verdampen. Rasp er vervolgens naar smaak Parmezaanse kaas of veganistische edelgistvlokken overheen.
  6. enjoy!

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen