Sluiten

Geroosterde radijsjes

De prachtig gekleurde radijsjes worden vaak weggezet als 'lekker door de sla'. Terwijl, geroosterde radijsjes uit de oven zijn vol van smaak en erg lekker in een wilde lente salade met (wildgeplukte) kervel, verse sprouts, bieslook, lente-uitjes en sinaasappelzeste. Maak af met een frisse dressing van sinaasappelsap, limoensap en olijfolie.

  1. Geroosterde radijsjes
  • 1 bos radijs met loof
  • 3 el olijfolie
  • honing
  • grove peper en zeezout - naar smaak
  • bosje peterselie
  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. 
  2. Snijd de grotere radijsjes doormidden of in kwarten. 
  3. Doe ze met de olie, honing, het zout en de peper in een ovenschaal en schep goed door zodat alle radijsjes met een dun laagje zijn bedekt.
  4. Bak de radijsjes in de oven in 15-20 minuten beetgaar. 

Mix met fijngesneden peterselie. 

Porties

2 porties

Bereidingstijd

20 minuten

Voorbereidingstijd

5 minuten

Totale tijd

25 minuten

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen