Odin kerstpakketten

Dit jaar hebben we weer mooie kerstpakketten voor je samengesteld. Met 100% biologische en biodynamische producten. Producten waar we trots op zijn, zoals Demeter-kruidenthee, de lekkerste hagelslag en gingerbeer. 

Verras je partner, familie, medewerkers, buurman of gewoon een goede vriend of vriendin. Beide pakketten zijn verpakt in een kartonnen doos voorzien van een feestelijke wikkel. De producten in de doos worden beschermd met decoratief FSC houtwol. 

Bestel nu super makkelijk je biologische eindejaarsgeschenk. Natuurlijk in jouw Odin winkel. Of bestel ze online en laat de pakketten thuis bezorgen door één van onze chauffeurs.  


Bio Breakfast 

Hoe kun je de dag beter starten dan met een feestelijk ontbijt. Een selectie van de eerlijke, mooie biologische en biodynamische producten. Geselecteerd op de hoogste kwaliteit. Bekijk hier de inhoud en verpakking.


Bio Borrel (alcoholvrij)

Feestelijk borrelen met vrienden of familie. Ook in dit pakket vind je een mooie selectie van de beste producten. Het pakket is alcoholvrij. Vul 'm in overleg aan met een favoriete wijn of bubbel. Meer over de inhoud en verpakking vind je hier.

Kerstpakket Bio Borrel

Kerstpakket Bio Breakfast