website header 2.jpgGeef eens NIKS kado!

NIKS - het meest gevraagde cadeau van Nederland Spullen zijn de grootste oorzaak van klimaatverandering. Geef daarom NIKS van Greenpeace!


Wat is NIKS?

NIKS klinkt als weinig, maar dat is het niet. NIKS symboliseert een donatie aan Greenpeace en komt in een chique, klimaatneutrale verpakking. Wil je echt NIKS? Stop dan het composteerbare kaartje NIKS in de grond en het verdwijnt vanzelf.


Is het NIKS?

De mooiste dingen in het leven krijg je namelijk gewoon voor niks. Zonder dat we iets hoeven doen, groeien de bomen, stromen de rivieren en zwemmen de vissen. Maar om dat zo te houden, moet er nu echt iets gebeuren. Daarom kan jij nu NIKS kopen. Dit is een donatie aan Greenpeace. Dankzij NIKS kan Greenpeace zich inzetten voor een leefbare wereld en zorg jij ervoor dat er iets minder spullen de wereld in komen. Wij werken daar graag aan mee. En zo zetten we samen een stap naar een betere toekomst. Noem dat maar niks.

Greenpeace Odin

Daarom kan jij nu NIKS kopen. Dit is een donatie aan Greenpeace. Dankzij NIKS kan Greenpeace zich inzetten voor een leefbare wereld en zorg jij ervoor dat er iets minder spullen de wereld in komen. Wij werken daar graag aan mee. En zo zetten we samen een stap naar een betere toekomst. Noem dat maar niks.


Een cadeau van NIKS?

Met NIKS kom je niet helemaal met lege handen aan. De ontvanger van je cadeau krijgt een (bijna) leeg doosje met daarin jouw persoonlijke boodschap. Origineel om te geven bij een verjaardag, housewarming of jubileum. Maar NIKS past ook prima onder de kerstboom. NIKS krijgen was nog nooit zo leuk!


Voor NIKS?

De mooiste dingen in het leven krijg je voor niks. Voor niks groeien de bomen, stromen de rivieren en zwemmen de vissen. Maar voor hoe lang nog?

Onderzoek van Babette Porcelijn - ‘De Verborgen Impact’ - heeft uitgewezen dat het kopen van spullen een nog grotere negatieve impact heeft op het klimaat dan vlees eten, autorijden of vliegen. Ga energieverspilling en de groeiende afvalberg te lijf met het sterkste wapen: NIKS. Daarmee help je niet alleen jezelf en de volgende generatie: je redt de hele planeet.


Doe mij maar NIKS!

Inkopen doen voor de feestdagen was nooit eerder zo eenvoudig! Want als je alles al hebt, wat heb je dan nog te wensen? NIKS natuurlijk!

Koop ze in onze winkels of online.