Meest gezochte producten
Weleda
Yoghurt
Brood
Kaas
Melk
olijfolie
tomaten
kefir
thee
Rijst
Sluiten

Indiase aardappel/groenteschotel: Avial

Zuid-Indiase groenteschotel met kurkuma en kokos. Lekker bij een beetje rijst.

  1. Indiase aardappel/groenteschotel: Avial

Ingrediënten

  • Ten minste 3 van de volgende soorten groenten: aardappel, aubergine, courgette, bloemkool, broccoli, doperwten, sperzieboontjes, wortel, paprika, pompoen
  • een kopje yoghurt of biogarde 
  • mespuntje geelwortelpoeder (koenjit) 
  • 1/2 tl gemalen komijn 
  • gemalen (groene)peper 
  • zout 
  • 2 el gemalen kokos 
  • 1 el kokosolie of kokosvet

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Bereiding

  1. Snijd de verschillende groenten in stukken van ongeveer 3 cm.
  2. Kook de groenten met geelwortelpoeder in een bodempje water.
  3. Maak ondertussen het yoghurtmengsel. Meng hiervoor de yoghurt, komijn, peper zout en gemalen kokos.
  4. Als de groenten bijna gaar zijn en het water verdampt is, voeg dan het yoghurtmengsel toe en laat het ongeveer 3 min meekoken. Blijf ondertussen goed roeren.
  5. Voeg hierna de kokosolie toe.

Tip: Deze aardappel/groenteschotel is lekker bij rijst.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen