Meest gezochte producten
Weleda
Yoghurt
Brood
Kaas
Melk
olijfolie
tomaten
kefir
thee
Rijst
Sluiten

Tomatensalade met Hüttenkäse

Deze tomatensalade met Hüttenkäse is gemakkelijk te maken. Tip: extra lekker met vers brood.

  1. recept tomatensalade met Hüttenkäse

Ingrediënten

  • 4 tomaten, in plakjes gesneden
  • 2 el pijnboompitjes
  • 200 g Hüttenkäse
  • 1 el pesto
  • een aantal verse blaadjes basilicum


Ingrediënten voor de marinade

  • 2 el olijfolie
  • 1/2 el balsamico-azijn
  • 1 tl suiker of honing
  • een mespuntje mosterd
  • peper en zout

Porties

2

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Bereiding

  1. Meng de ingrediënten voor de marinade.
  2. Schep voorzichtig de tomatenplakjes door de marinade. Ze ongeveer 30 minuten op een koele plaats weg.
  3. Meng ondertussen de pesto door de Hüttenkäse.
  4. Rooster de pijnboompitjes goudbruin. 
  5. Serveer de tomatensalade en versier deze met een schep Hüttenkäse bestrooid met pijnboompitjes en basilicum. 

Tip: Lekker met vers (Italiaans Foccacia) brood.

Porties

2

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen