Meest gezochte producten
Weleda
Brood
Kaas
Melk
Yoghurt
tomaten
olijfolie
Rijst
thee
kefir
Sluiten

Chinese kool met garnalen

  1. Chinese kool met garnalen

een kleine Chinese kool 

een scheutje olie om in te roerbakken 

125 g gepelde garnalen 

een scheutje ketjap 

een mespuntje chilipoeder

1 el citroensap

zout


Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Snijd de kool in repen van ongeveer 2 cm Roerbak de garnalen enkele minuten met een scheutje olie, zout en chilipoeder. Schep de garnalen uit de pan in een schaaltje en roerbak de kool ongeveer 5 min. De kool mag knapperig blijven. Meng er citroensap en een scheutje ketjap door. Schep de garnalen door de kool. Serveer met rijst of een pastasoort.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen