Meest gezochte producten
Weleda
Yoghurt
Brood
Kaas
Melk
olijfolie
tomaten
kefir
thee
Rijst
Sluiten

Chinese kool met garnalen

Serveer deze Chinese kool met garnalen met rijst of pasta. Eet smakelijk!

  1. Chinese kool met garnalen

Ingrediënten

  • 125 g gepelde garnalen
  • een kleine Chinese kool 
  • scheutje olie om in te bakken
  • mespuntje chilipoeder
  • zout
  • scheutje ketjap  
  • citroensap

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Bereiding

  1. Snijd de kool in repen van ongeveer 2 cm.
  2. Roerbak de garnalen enkele minuten met een scheutje olie, zout en chilipoeder.
  3. Schep de garnalen uit de pan in een schaaltje en roerbak de kool ongeveer 5 min. De kool mag knapperig blijven.
  4. Meng er citroensap en een scheutje ketjap door.
  5. Schep de garnalen door de kool.
  6. Serveer met rijst of een pastasoort.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen