Sluiten

Sinaasappel-tijmwafels

Met een wafelijzer zet je deze heerlijke biologische sinaasappel-tijm wafels in een mum op tafel. Lekker met bosbessen en aardbeien!

  1. biologische sinaasappel tijm wafels

Ingrediënten voor de wafels

  • 200 g havermeel (gemalen havervlokken)
  • 25 ml amandelmelk
  • 2 eieren
  • 2 tl bakpoeder
  • 2 el geraspte sinaasappelschil
  • 50 ml sinaasappelsap
  • 6 takjes tijm (de blaadjes)

Overige ingrediënten

  • 150 g gemengd voorjaarsfruit
  • 125 ml slagroom
  • 1 el ahornsiroop
  • een paar muntblaadjes

Bereiding

  1. Meng alle ingrediënten voor de wafels en klop tot een glad beslag. Klop de slagroom op met een lepel ahornsiroop. 
  2. Verhit een ingevet wafelijzer en giet er een soeplepel beslag in.
  3. Probeer eerst een klein wafeltje, dan weet je hoe lang je de wafels ongeveer moeten bakken. Houd de eerste wafels warm.
  4. Bak de wafels goudgeel en serveer met het fruit en de slagroom. Giet er aan tafel nog een sliertje ahornsiroop over en bestrooi met verse munt.

Porties

5 porties

Bereidingstijd

15 minuten

Voorbereidingstijd

5 minuten

Totale tijd

20 minuten

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen