Sluiten

Appel-vruchtenpunch

  1. Appel-vruchtenpunch

375 ml troebele appelsap

1 cm geschilde gemberwortel 

1 el citroenschil

1 steranijs 

1 kruidnagel 

1 kaneelstokje

1 kardemompeul

1/2 sinaasappel

   Doe alle ingrediënten in een grote pan en verwarm heel langzaam. 

  1. Niet laten koken. Laat minimaal een half uur trekken. 
  2. Snijd de sinaasappels in schijven en laat die even meetrekken. 
  3. Schep in een mooi glaasje of kopje en genieten maar! 
  4. De hoeveelheden kun je gemakkelijk verdubbelen.Voor een punch met alcohol gebruik je in plaats van het appelsap 1 liter rode wijn en een halve liter rood vruchtensap, bijvoorbeeld appel-vlierbessensap. 

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen