Sluiten

Appel-vruchtenpunch

Lekker kruidige vruchtenpunch. Heerlijk om je aan op te warme na een flinke boswandeling bijvoorbeeld.

  1. Appel-vruchtenpunch

Ingrediënten

  • 375 ml troebele appelsap
  • 1 cm geschilde gemberwortel 
  • 1 el citroenschil
  • 1 steranijs 
  • 1 kruidnagel 
  • 1 kaneelstokje
  • 1 kardemompeul
  • 1/2 sinaasappel

Bereiding

  1. Doe alle ingrediënten in een grote pan en verwarm heel langzaam. 
  2. Niet laten koken. Laat minimaal een half uur trekken. 
  3. Snijd de sinaasappels in schijven en laat die even meetrekken. 
  4. Schep in een mooi glaasje of kopje en genieten maar! 
  5. De hoeveelheden kun je gemakkelijk verdubbelen. Voor een punch met alcohol gebruik je in plaats van het appelsap 1 liter rode wijn en een halve liter rood vruchtensap, bijvoorbeeld appel-vlierbessensap. 

Porties

2 porties

Bereidingstijd

40 minuten

Voorbereidingstijd

5 minuten

Totale tijd

45 minuten

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen