Sluiten

Carrot cake havermoutpap met kaki fruit

Warme havermoutpap is toch wel zo lekker om een wat frissere dag mee te beginnen. En wortel is helemaal geen gek ingrediënt daarin, dat zul je proeven ! Combineer met typische carrot cake onderdelen als rozijnen en walnoten. Top af met frisse kakifru

  1. Carrot cake havermoutpap met kaki fruit

100 g havermout

300 ml amandelmelk

2 wortels

2 el rozijnen

2 tl kaneelpoeder

1 el walnoten

1 kakifruit

1 el honing of ahornsiroop


  1. Rasp de wortel en meng de rasp met de havermout en de melk in een steelpannetje. Verwarm dit tot het kookt en zet dan laag. Laat een paar minuten doorgaren. 
  2. Voeg de rozijnen en de kaneel toe, warm even mee. Verdeel de pap over 2 kommen.  
  3. Hak de noten wat kleiner en snijd de kakifruit in blokjes of schijfjes. 
  4. Verdeel noten en fruit over de kommen en druppel er wat honing of ahornsiroop over.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen