Meest gezochte producten
Weleda
Brood
Kaas
Yoghurt
Melk
tomaten
olijfolie
Rijst
thee
kefir
Sluiten

Roze pitabroodjes met Panem bier

Dit is zó makkelijk om te maken en toch de show mee te stelen, zeker de moeite waard om eens te proberen! Ik heb ze roze gemaakt (ziet er leuk uit), maar je kunt zelf lekker variëren met toevoegingen. Knoflook en kaas bijvoorbeeld. Of veeel verse kruiden.

  1.  Roze pitabroodjes met Panem bier

Ingrediënten

  • 400 g bloem
  • 1 tl bakpoeder
  • 2 tl honing
  • 250 ml Panem broodbier of weizenbier
  • 1 tl zout
  • 1 tl karwijzaad
  • een paar takjes verse rozemarijn

Porties

8 kleine pita's

Bereidingstijd

40 minuten

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

40 minuten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Meng de gezeefde bloem goed met het bakpoeder, voeg de rest van de ingrediënten toe. Kneed kort tot een deegje, voeg nog wat bloem toe als het te nat is en nog wat bier als het te droog is. 
  2. Vorm 8 bolletjes zo groot als een pingpongbal en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Druk ze plat. Schuif ze in de oven en bak een half uur voor knapperige broodjes, en iets korter voor zachtere.

Porties

8 kleine pita's

Bereidingstijd

40 minuten

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

40 minuten

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen