Sluiten

Noedelsoep met paksoy

Pittig soepje met biefreepjes, knapperige paksoy en peultjes.

  1. Noedelsoep met paksoy

Ingrediënten

  • 125 g biefstuk
  • 1  stronk paksoi
  • 1 rode pepers
  • 50 g peulen
  • 1 stengel citroengras
  • 1/2 liter water
  • 1 blokje groentebouillon
  • 100 g rijstudon noodles
  • 1 el Shoyu sojasaus

Bereiding

  1. Snijd de biefstuk in heel dunne plakjes en bak 5 minuten in een koekenpan. Hou apart. 
  2. Zaadlijsten van de pepers verwijderen en in stukjes snijden. 
  3. De sereh halveren.
  4.  In een pan met water de bouillontabletten, peperreepjes en sereh aan de kook brengen. Ongeveer 5 minuten zachtjes laten trekken.
  5.  Udon noodles toevoegen en in ca 5 minuten gaar koken. 
  6. Paksoi en grove stukken snijden en aan de pan toevoegen samen met de peultjes. Nog ca 4 minuten laten koken. 
  7. Voeg als laatste de sojasaus en de biefstuk reepjes toe en verwijder de sereh. Verdeel de soep over 2 of 4 kommen. Eet smakelijk! 


Porties

2-4 porties

Bereidingstijd

25 minuten

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

25 minuten

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen