Sluiten

Speltpastasalade met bramen en feta

  1. Speltpastasalade met bramen en feta

125 g spelt spirelli volkoren

125 g bramen, blauwe en/of andere bessen

50 g feta (met basilicum)

30 g fijne spinazie of rucola

25 g paranoten in stukjes gehakt


Voor de frambozen-basilicum dressing:

1/4 doosje frambozen

1 handje verse basilicum

1/2 sjalotje, heel fijngehakt

1/2 tl fijne mosterd

1/2 citroen

1 1/2 el olijfolie

1/2 tl acaciahoning

versgemalen zwarte peper

snuf zout

  1. Kook de pasta al dente gaar. Giet af. Spoel af onder koud water en zet weg. 
  2. Was de bessen. 
  3. Snijd de fetakaas in blokjes.
  4.  Was en droog de sla. 
  5. Klop of meng voor de dressing alle ingrediënten in een beker met een garde of de staafmixer door elkaar. Doe de pasta met de dressing in een grote schaal en meng goed. Meng ook de spinazie of de rucola erdoor en bestrooi met de bessen, de feta en de noten.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen