Sluiten

Simpel geroosterde worteltjes en knolvenkel

Het hoeft niet altijd ingewikkeld.... Dit is een lekker en snel groentegerecht. Eet dit bij een gegrild stukje vlees of een kaasburger bijvoorbeeld.

  1. Simpel geroosterde worteltjes en knolvenkel

1/2 venkelknol

3 worteltjes

wat olijfolie

grof zeezout 

1/2 tl komijn

1 1/2 takjes tijm

zwarte peper

  1. Snijd de venkelknol in dunne schijven of parten en de worteltjes, als ze dik zijn, in de lengte doormidden of in vier parten. 
  2. Meng ze met de olijfolie. Leg ze op een grillschaal op de barbecue of op een bakplaat in een op 200 C voorverwarmde oven (op bakpapier, dan heb je minder rommel) en strooi de peper, de komijn, de tijm en het zout erover. 
  3. Rooster ze in ongeveer 20 minuten gaar. Keer ze na 10 minuten een keer om. 
  4. Serveer bijvoorbeeld met een paar lepeltjes zeewiertapenade erover.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen