Sluiten

Kipdrumsticks in karnemelk-knoflookmarinade

Kipdrumsticks in een frisse marinade. Voor het beste effect wel even lekker laten intrekken, dus op tijd beginnen! In de kersentijd is het heerlijk om er ook wat kersen bij te leggen. Verrassend lekkere combi !

  1. Kipdrumsticks in karnemelk-knoflookmarinade

3 drumsticks

125 ml karnemelk

2 1/2 tenen knoflook, fijngehakt

1 1/2 takje rozemarijn, naaldjes eraf gehaald

1/2 tl. zout

1/2 tl. peper

(in het seizoen: 125 g ontpitte kersen)


  1. Meng de ingrediënten voor de marinade in een kom goed door elkaar. Doe de kipdrumsticks in een grote diepvrieszak en schenk de marinade erbij. Sluit de zak goed en knijp er zo veel mogelijk lucht uit.
  2. Leg in de koelkast, minstens een hele nacht. Hoe langer hoe beter (24 uur). 
  3. Verwarm de oven voor op 200 °C. Doe de kip over in een ovenschaal (leg de kersen eromheen) en bak 30-45 minuten.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen