Sluiten

Minestrone met borlottibonen

Een verrukkelijk groenterijk gerecht deze minestrone met biologische borlottibonen en bovengrond geteelde groenselderij. Extra lekker met pasta van 100% linzen.

  1. minestrone met borlottibonen en selderij

Voor een pan soep:

2 aardappelen, in blokjes

100 g verse borlottibonen

2 stengels selderij

1 prei

2 tomaten, in blokjes

1 ui

2 teentjes knoflook

150 g spek, in reepjes

1 wortel

1,5 liter water

2 bouillonblokjes

oregano & Italiaanse kruiden

zout & peper

  1. De ui en de spek bakken tot de ui glazig is. 
  2. De gesneden prei, selderij, wortel en de borlottibonen erbij doen en 5-10 min. bakken. Breng op smaak met de kruiden, zout en peper.
  3. Even doorwarmen en het water erbij doen. Wachten tot het kookt en vervolgens de bouillonblokjes en tomaten erbij doen 10 min licht laten koken.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen