Sluiten

Gesuikerde zoete bataat

  1. Gesuikerde zoete bataat

de zoete bataat

40 g boter

40 g bruine suiker

1/2 el citroen

1/2 dl sinaasappelsap

1/2 pijpje kaneel

3/4 tl geraspte citroenschil

  1. Oven voorverwarmen op 180°C. 
  2. Bataat schillen en in dikke plakken snijden, dan in de ovenschaal leggen en gesmolten boter er overheen gieten. Voeg suiker, citroensap, sinaasappelsap en kaneel toe.
  3.  De schaal afdekken met aluminiumfolie en 30 min in de oven. 
  4. Folie verwijderen, roer voorzichtig, verwijder het pijpje kaneel, bestrooi met citroenschil en de schaal zonder deksel nog 15-30 min of tot de bovenkant iets knapperig is in de oven.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen