Sluiten

Zoete bataat met vis en Aziatische kruiden

  1. Zoete bataat met vis en Aziatische kruiden

200 g bataat

2 uien

200 g koolvis (diepvries)

1/2 à 1 theel. komijnzaad

vers gemalen korianderzaad

1/2 theel. kurkuma

zeezout naar smaak

milde olijfolie

  1. Zoete bataat schoon boenen of schillen en in plakjes snijden. 
  2. Uien schillen, op de wortelkant neerzetten en halveren. Beide helften met de lijnen van de ui mee in smalle partjes snijden. 
  3. Komijn en korianderzaad roosteren in een pan met dikke bodem tot ze lichtbruin kleuren en lekker gaan ruiken. Olie toevoegen. 
  4. Uien toevoegen en fruiten tot ze glazig zijn. Kurkuma toevoegen. Zoete bataat 5 min mee bakken. Een scheutje water toevoegen en de bataat in ongeveer 15 min gaar stoven. 
  5. Vis in stukjes snijden en de laatste 5 min meestoven. Op smaak brengen met zout.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen