Sluiten

Spruitjes met spek en walnoten

  1. Spruitjes met spek en walnoten

400 g spruitjes

100 g dobbelsteentjes spek

50 g walnoten

2 teentjes knoflook

1/2 theel. kaneel

olijfolie

  1. Spek uitbakken in olie. 
  2. Spruitjes afhalen maar zo veel mogelijk groene blaadjes laten zitten, wassen en in 5 à 10 min beetgaar koken.
  3.  Walnoten fijn hakken. Knoflook fijn hakken. 
  4. Spek uit het vet halen en apart bewaren. 
  5. Knoflook met kaneel fruiten in het hete vet. 
  6. Walnoten toevoegen en even mee fruiten. 
  7. Spruitjes en spek toevoegen aan het notenmengsel. Lekker aardappelpuree of rijst en een wortelsalade.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen