Sluiten

Pasta met garnalen en gemarineerde sinaasappel

  1. Pasta met garnalen en gemarineerde sinaasappel

Feestelijk voorafje aan een Kerstmaal:

50 g tagliatelle (brede spaghetti)

50 g garnalen

klein stukje dunne prei

1 sinaasappel

klein stukje verse gember of 1/2 bolletje gekonfijte gember of 1/2 tl gemberpoeder

klein scheutje gembersiroop

scheutje appeldiksap

  1. Verse gember raspen op een fijne rasp of de gekonfijte gember fijn hakken. 
  2. De schil van de helft van het aantal sinaasappels raspen op een fijne rasp. Rasp alleen het oranje schilletje. Het witte velletje eronder is erg bitter. 
  3. Sinaasappels in zo dun mogelijke plakjes snijden. Schil er rondom af snijden en de sinaasappel in kleine partjes snijden. Sinaasappel mengen met rasp, gember, appeldiksap en gembersiroop. 
  4. Prei in de lengte halveren, uitspoelen en fijn hakken. 
  5. Prei en garnalen toevoegen aan de sinaasappels. 
  6. Tagliatelle koken zoals op de verpakking beschreven staat en verdelen over kleine bordjes. 
  7. Gemarineerde sinaasappel met prei en garnalen over de pasta scheppen.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen