Sluiten

Spaghetti met chocoladesaus

  1. Spaghetti met chocoladesaus

Een allemachtig lekker nagerecht

Met chocolade puur en echt

Het is Sint zijn lievelingstoet

Die het ook met kerst goed doet 

60 g spaghetti

75 g pure chocolade

50 ml slagroom

3 el (duindoorn)siroop

2 peren

handje noten

  1. Chocolade raspen. 
  2. Slagroom aan de kook brengen op een vlamverdeler. Vuur laag zetten. 
  3. Chocolade lepel voor lepel door de slagroom roeren tot alles gesmolten is. Duindoornsiroop toevoegen. 
  4. Saus in een kommetje schenken en laten afkoelen.
  5.  Pasta koken. 
  6. Noten fijn hakken.
  7.  Peer schillen en in kleine stukjes snijden. 
  8. Pasta op bordjes verdelen.
  9.  Peren over de pasta verdelen. 
  10. Chocoladesaus erover schenken.
  11. Noten over de saus strooien. 
  12. Serveer dit nagerecht na een stevige groentesoep.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen