Meest gezochte producten
Weleda
Yoghurt
Brood
Kaas
Melk
tomaten
olijfolie
kefir
thee
Rijst
Sluiten

Gekruide portobella’s

Portabella's of portobello's.... Het mag allebei, geloof ik. Hoe dan ook: het is een heel lekkere vlezige grote champignon met een nootachtige smaak. Heel geschikt om te vullen, maar ook in reepjes gesneden een traktatie. 

  1. Gekruide portobella’s

Ingrediënten

  • 2 portabella’s
  • 2 tenen knoflook
  • 1/2 tl komijnzaad
  • 1/2 tl gedroogde tijm
  • vers gemalen peper
  • zeezout naar smaak
  • roomboter


Porties

2 porties

Bereidingstijd

15 minuten

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

15 minuten

Bereiding

  1. Portabella’s schoon wrijven met een keukenpapiertje en in smalle reepjes snijden. 
  2. Knoflook pellen, fijn hakken en fruiten in boter op een laag vuur. 
  3. Komijnzaad en tijm toevoegen en even mee fruiten. 
  4. Paddenstoelen toevoegen en steeds omscheppende in 5 à 10 min lichtbruin bakken. 
  5. Lekker bij gekookte wortelen, venkel of Chinese kool.

Porties

2 porties

Bereidingstijd

15 minuten

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

15 minuten

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen