Sluiten

Knolselderijstamppot met rijst en vis

  1. Knolselderijstamppot met rijst en vis

Knollen en graan vullen elkaar goed aan

1/2 of kleine knolselderij

400 g aardappelen

100 g (zilvervlies)rijst

200 g koolvisfilet (diepvries)

2 tl mosterd

zeezout naar smaak

vers gemalen koriander en/of peper

  1. Rijst koken zoals op de verpakking beschreven staat.
  2.  Knolselderij en aardappelen schillen, in kleine stukjes snijden en in ongeveer 10 min in weinig water gaar koken. 
  3. Vis in een bodempje water gaar koken en in kleine stukjes uit elkaar trekken. 
  4. Knolselderij en aardappelen tot puree stampen en mengen met rijst en vis. 
  5. Op smaak brengen met mosterd zout en koriander. 
  6. Lekker met een groene salade.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen