Knolselderijstamppot met rijst en vis

Knollen en granen vullen elkaar goed aan. Deze stamppot met vis is daar een budgetvriendelijk en smakelijk voorbeeld van!

  1. Knolselderijstamppot met rijst en vis

  • 1 kleine knolselderij
  • 750 g aardappelen
  • 200 g (zilvervlies)rijst
  • 400 g koolvisfilet (diepvries)
  • 3 tl mosterd
  • zeezout naar smaak
  • vers gemalen koriander en/of peper

Porties

4-6 porties

Bereidingstijd

25 minuten

Voorbereidingstijd

10 minuten

Totale tijd

35 minuten

  1. Rijst koken zoals op de verpakking beschreven staat.
  2. Knolselderij en aardappelen schillen, in kleine stukjes snijden en in ongeveer 10 min in weinig water gaar koken. 
  3. Vis in een bodempje water gaar koken en in kleine stukjes uit elkaar trekken. 
  4. Knolselderij en aardappelen tot puree stampen en mengen met rijst en vis. 
  5. Op smaak brengen met mosterd zout en koriander. 
  6. Lekker met een groene salade.

Porties

4-6 porties

Bereidingstijd

25 minuten

Voorbereidingstijd

10 minuten

Totale tijd

35 minuten

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen