Sluiten

Pompoenstoofpot met koolvis en garnalen

  1. Pompoenstoofpot met koolvis en garnalen

1/2 pompoen

150 g koolvis

50 g garnalen

1 ui

1 tomaat

2 stengels groenselderij

zeezout naar smaak

vers gemalen peper

olijfolie

2 dl water


  1. Ui pellen, op de wortelkant neerzetten en halveren. Beide helften met de lijnen van de ui mee in smalle partjes snijden. Ui fruiten in olie. 
  2. Tomaat klein snijden. Steelaanzet verwijderen. Tomaat aan de ui toevoegen.
  3.  Pompoen halveren en met een lepel de zaden verwijderen. Pompoen in kleine stukjes snijden, samen met het water aan het tomaat-uimengsel toevoegen en 5 min laten stoven. 
  4. Groenselderij klein snijden.
  5.  Koolvis in kleine stukjes snijden. 
  6. Selderij, koolvis en garnalen toevoegen aan de stoofpot en nog eens 5 min stoven.
  7.  Op smaak brengen met peper en zout.
  8.  Lekker met rijst of een ander graan en een groene bladsalade.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen