Pompoen en vis zijn aan elkaar gewaagd in dit gerecht. Lekker met komkommer-mangosalsa en een broodje om de saus op te dippen.
Ingrediënten
1/2 pompoen
300 g koolvis
150 g garnalen
1 of 2 uien
2 tomaten
3 stengels groenselderij
zeezout naar smaak
vers gemalen peper
olijfolie
2 dl water
Porties
-
Bereidingstijd
-
Voorbereidingstijd
-
Totale tijd
-
Bereiding
Pel de ui, halveer hem en snij met de lijnen van de ui mee in smalle partjes. Fruit de ui in olie. Snij de tomaat klein. Voeg aan de ui toe.
Halveer de pompoen en verwijder met een lepel de zaden. Snij de pompoen in kleine stukjes, voeg samen met het water aan het tomaat-uimengsel toe en laat 5 min stoven.
Snij de groenselderij klein.
Snij de koolvis in kleine stukken.
Voeg vis, garnalen en selderij toe aan de stoofpot en stoof nog eens 5 minuten.
Op smaak brengen met peper en zout.
Lekker met rijst of een ander graan en een groene bladsalade.
Porties
-
Bereidingstijd
-
Voorbereidingstijd
-
Totale tijd
-
Log in om producten aan je favorieten toe te voegen
Je gebruikt de verouderde browserversie Internet Explorer, deze applicatie ondersteunt deze browserversie niet. Gebruik a.u.b. een recente versie van Edge, Chrome of Firefox.