Meest gezochte producten
Weleda
Yoghurt
Brood
Kaas
Melk
olijfolie
tomaten
kefir
thee
Rijst
Sluiten

Pompoenstoofpot met koolvis en garnalen

Pompoen en vis zijn aan elkaar gewaagd in dit gerecht. Lekker met komkommer-mangosalsa en een broodje om de saus op te dippen. 

  1. Pompoenstoofpot met koolvis en garnalen

Ingrediënten

  • 1/2 pompoen
  • 300 g koolvis
  • 150 g garnalen
  • 1 of 2 uien
  • 2 tomaten
  • 3 stengels groenselderij
  • zeezout naar smaak
  • vers gemalen peper
  • olijfolie
  • 2 dl water

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Bereiding

  1. Pel de ui, halveer hem en snij met de lijnen van de ui mee in smalle partjes. Fruit de ui in olie. Snij de tomaat klein. Voeg aan de ui toe.
  2. Halveer de pompoen en verwijder met een lepel de zaden.  Snij de pompoen in kleine stukjes, voeg samen met het water aan het tomaat-uimengsel toe en laat 5 min stoven. 
  3. Snij de groenselderij klein.
  4. Snij de koolvis in kleine stukken. 
  5. Voeg vis, garnalen en selderij toe  aan de stoofpot en stoof nog eens 5 minuten.
  6. Op smaak brengen met peper en zout.
  7. Lekker met rijst of een ander graan en een groene bladsalade.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen