Sluiten

Quesadillas met feta en tuinbonen spread

  1. Quesadillas met feta en tuinbonen spread

4 wraps 

400 g verse tuinbonen

90 g (schapen)feta

handvol munt 

1/2 rode ui 

1/2 teen knoflook

1 el olijfolie

sap van een halve citroen

peper en zout

1/2 courgette


  1. Dop de tuinbonen en kook ze in twee tot vijf minuten gaar. 
  2. Verbrokkelde feta en snijd de ui in stukken. Doe dit samen met de tuinbonen,munt, gepelde teen knoflook, olijfolie en het sap van een citroen in een ke ukenmachine. Maal dit tot een grove spread en breng het opsmaak met peper en zout. 
  3. Snijd de courgette in dunne plakken en grill deze aan beide kanten enkele minuten in een grillpan. 
  4. Besmeer de wrap met twee tot drie volle eetlepels van de tuinbonenspread.
  5. Beleg met wat plakjes courgette en dek het af met een wrap. 
  6. Verhit een klein beetje olie in een grillpan en bak de quesadillas aan beide kanten twee minuten. Houd ze eventueel warm in een voorverwarmde oven, terwijl je de andere quesadillas bakt. 
  7. Snijd ze in vieren en serveer met een salade soep

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen